Groepen
Nieuws
Agenda

Laatste schooldagen en data nieuwe schooljaar

De laatste dagen voor de grote zomervakantie tellen af. Vooral voor groep 8 komt het afscheid dichterbij. Aankomende donderdag is er de afscheidsmusical voor alle leerlingen. ’s Avonds treedt groep 8 nog een keer op voor alle ouders en genodigden.

De laatste lesdag is op donderdag 20 juli i.v.m. een afsluitende studiedag op vrijdag 21 juli. Wij willen iedereen weer bedanken voor een mooi schooljaar en wensen ook iedereen alvast een hele goede vakantie toe!

De data voor het nieuwe schooljaar kunt u weer online vinden: http://obsdetoekomst.nl/over-onze-school/data-jaaroverzicht/

TSA 2017-2018

De Tussen Schoolse Activiteiten kunnen weer gekozen worden voor de eerste periode van komend schooljaar. Afgelopen week hebben de leerlingen het pakket ontvangen. De formulieren zijn natuurlijk ook digitaal te openen:

brief TSA inschrijving 2017-2018

Inschrijfformulier Tussenschoolse activiteiten

TSA_20172018_periode 1_groep_3-4-5

TSA_20172018_periode 1_groep_6-7-8 (1)

Wij gaan een uur staken

Ook wij als school doen mee aan de staking. Eerder hebben wij een brief meegegeven waarin uitgelegd wordt waarom wij staken.

Dit betekent dat wij dinsdag 27-6-2017 de deur open doen om 9.40 uur en de lessen starten om 9.45.

Klik hier voor de brief: PO In Actie

Doe mee en word gezondheidsambassadeur in Slotervaart

Wil jij meer leren over gezondheid en je inzetten voor een gezondere wijk? Meld je dan aan en doe mee aan een leuk en leerzaam traject om gezondheidsambassadeur te worden. Je leert meer over een gezonde leefstijl en onderzoekt de gezondheid van jouw wijk. Daarnaast ontwikkel je samen met anderen een eigen plan voor een gezondere wijk.

Je wordt getraind in vaardigheden om als Gezondheidsambassadeurschap anderen te inspireren voor een gezonde leefstijl. Er is plek voor maximaal 30 deelnemers uit Slotervaart. Samen met de gezondheidsambassadeurs uit Slotermeer-Geuzenveld en Osdorp worden jullie de koplopers van een beweging naar een gezonder Nieuw-West.

Het traject wordt verzorgd door Dream Support en Eigenwijks, organisaties die ervaring hebben met het thema ‘Gezondheid in de wijk’. Het traject start met een kick-off op donderdagavond 6 juli. Na de zomervakantie gaan we echt van start. Het project eindigt een half jaar later. Het traject bestaat uit 10 bijeenkomsten die plaatsvinden op donderdagavonden. Daarnaast besteed je tijd aan het uitvoeren van jouw gezonde actie.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak Karin Kauw via karin@eigenwijks.nl of 06-33319686. Download hier de flyer voor meer informatie.

Wij zijn trots!

Tijdens het festival Het Podium in theater de Meervaart heeft onze TSA dansgroep een spectaculair optreden gegeven. Tijdens de Tussen Schoolse Activiteiten heeft de groep hard geoefend in de aanloop naar het optreden samen met dansjuf Jafna van Aslan.

Nieuwsgierig naar onze toppers, kijk dan naar het filmpje:

Uitnodiging Grootfamilieschool

Heel graag nodigen wij u uit voor een Grootfamiliebijeenkomst in het Meervoud op dinsdag 23 mei van 17.00 u tot 20.00 u. (inloop koffie en thee 16.30)

Deze avond draagt de titel: “Samen voeden we kinderen op: opvoeders, school en buurt”.

Tijdens deze avond zal het volgende programma aan de orde komen:

Na een gezamenlijke start met Educatief en Interactief theater waarin de inhoud van de Grootfamilieschool aan alle aanwezigen wordt getoond, gaan we uiteen in drie tafelrondes:
1. Opvoeden van kinderen in de leeftijd van 2 tot jong volwassene.
2. Armoede-aanpak en schuldhulpsanering
3. Buurtnetwerk en participatie

Wij hopen dat u ook komt!

Studiedag 15 mei en schoolreis MB

Graag herinneren wij de ouders aan twee belangrijke data:

Aankomende maandag 15 mei hebben wij een studiedag en zijn alle kinderen vrij.

Op vrijdag 19 mei gaat de middenbouw samen met nieuwkomersgroep 2 op schoolreis naar Dierenpark Amersfoort. Laten we hopen dat het dan net zo lekker weer wordt als nu!

Fruit voor ieder kind!

Vanochtend is de start gemaakt met een nieuw project.

Elk kind heeft in de ochtend een stuk fruit kunnen pakken. Dit is in het kader van de gezonde school en fruit voor ieder kind!

Nieuwsbrief

Deze week is de nieuwsbrief met alle leerlingen meegegeven.

Klik hier voor de nieuwsbrief.

Fijne feestdagen!

Wij kijken terug op een mooi jaar 2016! Ook dit jaar hebben wij weer veel mooie momenten met elkaar kunnen delen.

Het belangrijkste wat wij aan een kind willen meegeven is geluk en helpen om te worden wie je wilt zijn. Wij willen u hele fijne feestdagen toewensen en een mooi en gelukkig 2017!

Op naar een mooi jaar waar wij nog meer willen gaan samenwerking met u als ouder en de familie in bijvoorbeeld de Grootfamilieschool. Ook zullen wij verder ontwikkelen in de wijze waarop wij leerlingen volgen middels het individuele ontwikkelingsplan. Straks kunt u als ouder via de app de leerdoelen bekijken en met de coach communiceren via een chatfunctie. Het belooft dus weer een spannend jaar te worden waarbij wij elke dag weer een beetje beter willen worden om het goede te doen voor uw kind.

Tot 9 januari 2017!