Stamgroep 6/7/8B

Vandaag 18 september hebben een aantal leerlingen van de groepen 6/7/8 een workshop gevolgd bij meester Lars. De opdracht was om een stukje te schrijven voor de website. Het moest gaan over een leuke les die je hebt gevolgd of hoe je nieuwe werken ervaart.

De stukjes van groep 6/7/8 B:

Hallo ik ben Youssra.

En ik ga iets vertellen over de workshops die ik het laatst heb gedaan.

Ik ging een keer naar zelfstandig werken daar was het heel erg leuk want daar was het heel erg stil, want je moet je concentreren daarom was het heel erg leuk kijk maar naar mijn kast in rekentuin.

youssra rekentuin

Hoi ik ben Ilayda

Werken met iPads is super leuk je kan er heel veel mee leren. Je hebt echt veel aan rekentijd, taalzee en muiswerken.

We hebben workshops in verschillende klassen en om zelfstandig te werken zit je in de stilte ruimte. En je hebt je eigen agenda waar je kan kiezen wat voor les je wilt dus echt lessen waar je moeite met hebt. Je hebt ook je eigen coach en die helpen je super veel en als je je afvraagt hoe lang de lessen duren maar een half uurtje. En je kan de laatste minuut iets voor je zelf doen op de iPad. Je hebt ook rapportgesprekken om de 12 weken. Dus je leert best wel wat het is dus gewoon een iPad school.

Groetjes Ilayda 6/7/8B

Verzetsmuseum

Het is al weer een tijd geleden, maar het was een heel bijzondere en leerzame dag. Vandaar alsnog deze post.

Groeten Meester Sybran

image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image

Start tour door de Jodenbuurt