Stamgroep 3/4/5C

Hoi allemaal,

Op deze pagina kan je meekijken hoe leuk wij het hebben in groep 4/5C .

Tijdens de Kinderboekenweek kwamen leerlingen van de bovenbouw met leerlingen van de middenbouw lezen. Ook met ons 🙂

Voor Sint Maarten hebben wij super schattige uiltjes geknutseld. Het was wel lastig om alle veertjes te knippen maar uiteindelijk zien ze er super leuk uit !

Wij hebben een geweldige periode achter de rug waarbij wij bezoek hebben gehad van Sinterklaas. ( omdat we zo lief zijn natuurlijk!) en ook kerst was een gezellige periode.

image

En dan weer mooie knutsels maken voor kerst!

image

Juf Wieke gaat werken op een andere school en wij gaan haar ontzettend missen, daarom hebben wij een afscheidsboekje gemaakt met de klas. Veel plezier op u nieuwe school juf Wieke !

Rianne Visser komt een aantal weken bij ons op school. Zij is de schoolschrijfster en elke week kunnen we een boek winnen door een gedicht af te maken!!

als ik groot benAls we later groot zijn willen we dit allemaal worden !