Fijne feestdagen!

Wij kijken terug op een mooi jaar 2016! Ook dit jaar hebben wij weer veel mooie momenten met elkaar kunnen delen.

Het belangrijkste wat wij aan een kind willen meegeven is geluk en helpen om te worden wie je wilt zijn. Wij willen u hele fijne feestdagen toewensen en een mooi en gelukkig 2017!

Op naar een mooi jaar waar wij nog meer willen gaan samenwerking met u als ouder en de familie in bijvoorbeeld de Grootfamilieschool. Ook zullen wij verder ontwikkelen in de wijze waarop wij leerlingen volgen middels het individuele ontwikkelingsplan. Straks kunt u als ouder via de app de leerdoelen bekijken en met de coach communiceren via een chatfunctie. Het belooft dus weer een spannend jaar te worden waarbij wij elke dag weer een beetje beter willen worden om het goede te doen voor uw kind.

Tot 9 januari 2017!