Groepen
Nieuws
Agenda

Doe mee en word gezondheidsambassadeur in Slotervaart

Wil jij meer leren over gezondheid en je inzetten voor een gezondere wijk? Meld je dan aan en doe mee aan een leuk en leerzaam traject om gezondheidsambassadeur te worden. Je leert meer over een gezonde leefstijl en onderzoekt de gezondheid van jouw wijk. Daarnaast ontwikkel je samen met anderen een eigen plan voor een gezondere wijk.

Je wordt getraind in vaardigheden om als Gezondheidsambassadeurschap anderen te inspireren voor een gezonde leefstijl. Er is plek voor maximaal 30 deelnemers uit Slotervaart. Samen met de gezondheidsambassadeurs uit Slotermeer-Geuzenveld en Osdorp worden jullie de koplopers van een beweging naar een gezonder Nieuw-West.

Het traject wordt verzorgd door Dream Support en Eigenwijks, organisaties die ervaring hebben met het thema ‘Gezondheid in de wijk’. Het traject start met een kick-off op donderdagavond 6 juli. Na de zomervakantie gaan we echt van start. Het project eindigt een half jaar later. Het traject bestaat uit 10 bijeenkomsten die plaatsvinden op donderdagavonden. Daarnaast besteed je tijd aan het uitvoeren van jouw gezonde actie.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak Karin Kauw via karin@eigenwijks.nl of 06-33319686. Download hier de flyer voor meer informatie.