BSO Groeiplaza

BSO Groeiplaza voor kinderen van OBS de Toekomst!

Sinds dit schooljaar zit BSO Groeiplaza van Impuls in dit gebouw voor kinderen van OBS de Toekomst en basisschool de Ontplooiing.  Sinds januari dit jaar, zijn we verhuist naar de 3e verdieping en spelen de kinderen iedere dag buiten op het prachtige dakterras!

We willen u graag informeren over de mogelijkheden op de BSO!

Wist u dat:
Wij per 1 januari 2016 op alle studiedagen opvang aanbieden aan uw kind?

Wist u dat:
U per 1 januari 2016 meer kinderopvangtoeslag terugkrijgt? Onze afdeling Planning & Plaatsing maakt graag een berekening voor u.

Wist u dat:
U kunt kiezen om uw kind warm te laten eten op de BSO? Dan hoeft u ’s avonds niet meer voor uw kind(eren) te koken.

Wist u dat:
U kunt kiezen voor verschillende opvangpakketten, bijvoorbeeld alleen in de schoolweken, of juist alleen in de vakanties?

Bent u nieuwsgierig geworden naar BSO Groeiplaza, kom dan gerust een kijkje nemen op de derde verdieping. We zijn iedere dag geopend van 15.00 – 18.30. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en prijzen? Neem dan contact op met onze afdeling Planning & Plaatsing. Zij zijn te bereiken op 020 – 515 88 00, bel de wijkmanager M. Kronenburg : 06 – 222 099 01) of kijk op onze website: groeiplaza.impuls.nl